|GASTBLOG| Style je bank

Olik Blog

Yeah! Exciting news! Ik heb een gast op mijn blog. Een hele leuke vrouw die echt alles weet over accessories voor je huis – Claudia.

Hoe kies je leuke accessories voor je bank? Daar kan Claudia van www.ookinhetpaars.nl heel veel over vertellen.

 
kussen Radikal Fest Amsterdam kussens

Blog door Claudia van den Berg van www.ookinhetpaars.nl

De bank. Toch wel één van de belangrijkste meubels in je huis. Hij is meestal redelijk groot dus neemt een prominente plek in in je huis. Daarnaast breng je er heel wat uurtjes op door. Lekker TV kijken, een goed boek lezen of met de visite kletsen, allemaal op en vanuit je luie bank. Maar een bank is ook sfeerbepalend voor je woonkamer, juist omdat ie zo groot en aanwezig is. Een zachte plofbank geeft toch een hele andere uitstraling aan je huis dan een strak design bankje.

kussens sierkussens turquoise

De meeste mensen kiezen voor een bank in een neutrale kleur. Wist je dat 80% van de Nederlanders een grijze bank heeft? Makkelijk zo’n neutrale kleur want je kunt ‘m met van alles combineren. En saai, nee hoor,dat hoeft helemaal niet. Zoals ik al zei, met een neutrale kleur bank kun je alle kanten op, en juist dat maakt het zo aantrekkelijk om je bank lekker te stylen.

Ookinhetpaars kussens en plaids

En hoe doe je dat? Natuurlijk met een stapel leuke kussens! Kies je kussens in een kleur die je mooi vindt en past in jouw woonkamer. De trend van dit moment zijn de pasteltintjes, zachtroze, mintgroen of babyblauw. Maar zijn dat niet jouw kleuren en hou je van lekker fel en meer kleur, ga daar dan voor. Leuk is om kussens te kiezen in één bepaalde kleur maar wel gemaakt van allemaal verschillende materialen. Het kleurgebruik maakt er een eenheid van, de verschillende materialen zorgen voor de afwisseling zodat het niet saai wordt.

plaid mohair paars groen roze John Hanly

Daarnaast mag een lekkere plaid natuurlijk ook niet ontbreken op je bank. Naast kleur en een warme uitstraling geeft een plaid jou ook warmte. Heerlijk comfortabel op je bank met een lekkere deken om je heen. Zo hou je het wel een avondje uit. De meeste plaids zijn gemaakt van wol. Wol is een natuurlijk materiaal, het ademt goed en houdt je warm zonder dat het broeierig wordt. Maar vind je wol kriebelen, neem dan een katoenen plaid.

Katoen is heerlijk zacht en voelt prettig aan.

kussens plaid Ookinhetpaars

De webshop Ookinhetpaars heeft een mooi collectie kleurrijke kussens en zachte plaids.

Neem er eens een kijkje, er zit vast wel een mooi item voor voor jou tussen waarmee jij jouw bank je eigen stijl en uitstraling geeft.